Symp

Symp är en ultrakompakt LED Gobo-projektor som tack vare sin ringa storlek och mångsidighet är den en perfekt lösning för skapa en dekorativ och funktionell belysning i alla inomhusmiljöer

Signum

Signum är en super-kraftfull kompakt LED Gobo-projektor som är framtagen för att klara de tuffaste miljöerna. I och med att den erhåller IP65 kan den skapa fantastiska och kraftfulla bilder för både industri och utomhus.

Divum

Divum är här för att kunna ge möjlighet att även på långa avstånd, utomhus och såväl inomhus kunna skapa fantastiska bilder och effekter. Med sin flexibilitet och styrka klarar du vilken applikation som helst.

GoboLED 500

GoboLED 500 ger dig total flexibilitet genom att kunna projicera bilder och logos i kombination med att skapa otroliga effekter genom de olika prismorna och färgfilter som finns att tillgå. Allt detta i standardutförandet

Tillbehör

Vi har en mängd olika tillbehör som stolp/tross-fästen till de olika goboarmaturerna. Det går även att komplettera eller byta ut linser, beamshaper, goborotator i befintliga armaturer. hör av dig för info.

En del av Fox Belysning AB
Org. nr 5562541960

Effektljus/Fox Belysning AB
Tellusgången 8, Telefonplan
SE-126 26 Hägersten
Stockholm

Produkter

Referenser

Om oss

Kontakt